onsdag 31 augusti 2011


- Signy
- Naila

- Mindra
- Walde

- Joulina

- Kalina
- Celise


Här ovan är några av namnen som passerat i vår verkstad på senaste tiden. Vackra och inte helt vanliga.

fredag 26 augusti 2011



Eftersom alla smycken vi säljer i vår webshop är handgjorda på beställning är det inte så konstigt att det ibland blir fel. Vi kan t.ex i farten gravera fel namn på fel siffra eller stava fel på ett namn. Dessutom tar vi fram prototyper på nya smycken, utvecklar befintliga produkter eller gör något bara för skojs skull. Det kändes onödigt att dessa smycken bara blev liggande och vi började att ta med oss dessa färdiggraverade berlocker när vi visar upp oss mässa. Det har blivit ett mycket populärt "nöje" att se om man kan hitta sina barn, syskon, gudbarns och nära vänners namn. Och nu presenterar vi även detta i vår webshop. Först till kvarn gäller! =)

måndag 22 augusti 2011


Veckans nyhet är nygammal, vi presenterar nya färger till populära läderarmbandet Details. Lejongult, Mossa, Kanel, Bordeaux och Naturfärgat är de mer jordnära färgerna som passar bra nu när vi kliver in i hösten. Armbandet är vackert precis som det är, men blir ett mer personligt smycke med någon av våra exlusiva handgjorda och egendesignade berlocker.

Nu under augusti får du som köper två armband den andra för 50%. Ge bort den ena som ett vänskapsarmband till en kär vän eller behåll båda själv för en komplett höstgarderob.